top of page
Фото автораDePo

Події січня 2022

Оновлено: 1 лют. 2022 р.

  • 2022.01.01 - З НОВИМ РОКОМ ВАС! Хай він буде кращим за минулі.

  • 2022.01.03 - У новому році нові проблеми з ПЗ. Відзначились Microsoft зі своїм Exchange, та Дубілет зі своїм ChecBox. Хоча, може це тільки ті, що визнали наявність проблем.

  • 2022.01.05 - Масові заворушення у Казахстані викликані різким підвищенням цін на газ. Президент розігнав уряд і ввів надзвичайний стан у країні. З обіду і Інтернет вимкнули.

  • 2022.01.06 - У Казахстані за наказом президента військові жорстко, з використанням вогнепальної зброї розганяють масові заворушення. Багато жертв. Раша допомагає своїми головорізами (як завжди відправила туди пару літаків з "гуманітаркою" ОДКБ). Наші працівники з казахського представництва в офлайні зі вчора.

  • 2022.01.06 - ОГПУ поклопотав і суд наклав арешт на деяке майно Порошенка, який чи то втік, чи то відпочиває за кордоном. Зрада і співпраця з терористами і окупантами - фінансування терористичних організацій. Барига і мародер...

  • 2022.01.09 - У Казахстані йде "зачистка". Під неї потрапили як звичайні громадяни, так і керівництво КНБ та інших силових підрозділів (кого садять, а хто і сам накладає на себе руки). Військові ОДКБ взяли під свій контроль усі важливі об'єкти у країні. Виводити поки не збираються. У Токаєва, після зроблених ним кривавих кроків, залишається два шляхи - у в'язницю або у диктатори і щось мені підказує, що він обрав останній.

  • 2022.01.10 - Signal додав у мобільний клієнт (поки що бета) свою цифрову валюту MobileCoin, PayPal також планує додати і собі щось подібне... Світ потроху рухається таки у цьому напрямку. Біткойн впав у ціні до 40 тисяч, хоча це не зовсім зрозуміло, вважаючи на те, що з десяток відсотків його майнилось у Казахстані.

  • 2022.01.10 - У Женеві путін намагається отримати гарантії недоторканості. Тест для розвинутих країн на адекватність та на стійкість до шантажу.

  • 2022.01.12 - Поки що виконується прийняте керівництвом США рішення не обговорювати Україну без України. Це обнадійлива перспектива. Шлях до НАТО, також, для України залишається відкритим. Росія продовжує накопичувати військо на своїх західних кордонах, але, схоже, це не підготовка до нападу, а тиск на НАТО.

  • 2022.01.13 - НАТО таки виправдало більшість наших сподівань, раші чітко вказали на її місце біля параші з усіма вимогами, погрозами і ультиматумами.

  • 2022.01.13 - Український штучний супутник "Січ-2-30" вже на орбіті. Запуск ракети Falcon-9 пройшов вдало. Україна тепер має своє власне око для нагляду за своєю територією з космосу. Велика подяка Ілону Маску з його проєктом SpaceX.

  • 2022.01.14 - Урядові сайти України масово атаковано, зламано. Здебільшого це стосується gov.ua. СБУ веде розслідування, хоча зважаючи на рівень кібербезпеки ІТ державного сегменту, те що відбулося не викликає подиву. Підленька відповідь московії на провалені перемовини у Брюсселі не примусила себе довго чекати. Інформаційна війна у розпалі.

  • 2022.01.14 - Курс долару стрімко росте вгору. Вже 28. Це прогнозоване коливання, завжди так буває після новорічних свят. До того ж міжнародна ситуація наразі дуже хитка.

  • 2022.01.24 - Тиждень був у відпустці. За цей час у світі нічого суттєво не змінилось. Порошенко залишається на свободі, загроза нападу московії на Україну залишається, військова допомога з країн НАТО (США, Британія) надходить... Світ готується до третьої світової.

  • 2022.01.27 - Дніпро. Трагедія з військовими які охороняли ПМЗ. Декілька вбитих. Призов "строковиків" то зло. Від юнаків з неврівноваженою психікою можна очікувати чого завгодно. Шкода загиблих та поранених дівчат і хлопців. Невже на охорону промислових об'єктів неможливо найняти професійну охорону і чому це промислові полки внутрішніх військ, які охороняють підприємства, стали Нацгвардією? Може ще і конвойні також вже Нацгвардія, що за ...?

  • 2022.01.28 - Щодо війни, то до закінчення зимової олімпіади її не буде - Китай не допустить. Так що два-три тижні ще є на поліпшення напруженої ситуації. Потім розтане сніг і хоч багнюка танків не лякає, але лякають джавеліни, яких вже буде достатньо на східному фронті.

  • 2022.01.30 - Росія, після відповіді США та НАТО на її ультиматум, починає потроху відводити своє військо. Шантаж не спрацював? А може то просто рекламна акція, щоб приспати увагу світової спільноти. Сподіваємось на краще.

  • 2022.01.31 - На Радбезі ООН трохи пожурили рашу за кровожерливі наміри щодо України та в черговий раз застерегли від необдуманих кроків... але то так... струс повітря, поки агресор сам посідає почесне місце у цьому органі і "дбає" про безпеку у всьому світі.

3 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page