top of page
Фото автораDePo

Події березня 2022

Оновлено: 27 трав. 2022 р.


  • 2022.03.03 - Війна триває. Україна тримається, знищує ворога. Росія несе великі втрати і в люті винищує мирні міста. Світ тисне санкціями, допомагає військовою технікою, прихищає біженців. Дніпро готується...

  • 2022.03.08 - Зі святом весни Вас, наші улюблені жінки!

  • 2022.03.11 - Дніпро вдруге з початку війни потрапив під ракетний обстріл. Цього разу близько шостої ранку три крилаті ракети влучили у житловий район міста. Є загиблі. Ворожі удари також були нанесені і по іншим мирним містам України.

  • 2022.03.12 - Дніпро. Ворог не залишає наше місто у спокої. Знову близько шостої ранку пролунали вибухи. Цього разу відмінно спрацювало ППО. Загрозу ліквідовано. Україна переможе!

  • 2022.03.15 - Російськими ракетами "Іскандер" знищено міжнародний аеропорт "Дніпро". Так, злітна смуга потребувала реконструкції, але то була наша смуга і росії доведеться тепер побудувати нову, разом зі знищеними будівлями аеропорту і пошкодженими домами містечка "Авіаторське".

  • 2022.03.16 - Кажуть що на 21-й день виробляється звичка... Двадцять перший день війни... до цього неможливо звикнути...

  • 2022.03.17 - 22-й день війни. Триває російська агресія. Ракетними ударами, з повітря та артилерією знищуються українські міста разом з мешканцями. Під окупацію потрапив Херсон, Мелітополь, АЕС Енергодару та Чорнобильська АЕС. Повністю знищена Волноваха, Ізюм, Маріуполь, багато інших сіл та містечок. Світ підтримує, допомагає коштами, зброєю. Дякуємо! Україна тримається. Слава Україні! Смерть ворогам!

  • 2022.03.22 - 27-й день війни. Хитка рівновага на театрі військових дій. Сили ворога вичерпуються, але це не заважає йому знищувати цивільне населення. У нас в області сьогодні рашисти обстріляли одне з селищ та ракетами знищили залізничну станцію Павлоград-2. Росія - країна терорист. Агонія путінського режиму триває.

  • 2022.03.23 - Боря Філатов у істериці. Волонтери звинуватили його друзів у відкатах. Десять відсотків за формальний дозвіл (підпис)... Боря, а коли ти перед війною віджав десять відсотків парку Дружби народів (що у кінці Слобожанського проспекту у Дніпрі) тобі нічого не муляло, совість спати не заважала? Так він же не для себе, для оборони, для людей, скажете... Щось мені від цього не легше... Не вірю.

  • 2022.03.24 - ООН у дупі, як завжди. Може хоч НАТО щось таки вирішить, хоча вже пора звикнути, що за Україну буде воювати тільки Україна, а на інших примарні сподівання. Прикро. Вже місяць триває знищення моєї країни. Смерть ворогам!

  • 2022.03.29 - 34-й воєнний ранок у Дніпропетровській області почався з ракетних ударів по Нікополю, Павлограду, Новомосковську. Схоже, що без жертв. Вся Україна палає вже другий місяць. Кожен ранок починається з ракетних обстрілів і цілими днями продовжується знищення людей, осель і інфраструктури. Росіяни, горіти вам в Аду вічно!

  • 2022.03.29 - Переговори з рашистами продовжились у Туреччині. Щось суттєвого очікувати не варто, але Україна пішла на максимальні компроміси. Майже всі я навіть можу прийняти і зрозуміти, окрім однієї цифри - 15 років на постперемовини по Криму мені зовсім не подобаються :(

  • 2022.03.30 - Додам трохи дьогтю (зради) у бочку меду турецьких домовленостей (якщо підпишуть і запровадять цю капітуляцію). Росія досягла своєї мети. Крим вони залишають собі назавжди (Україна обіцяє не чіпати його 15 років, а хтось вірить, що це не назавжди?). Дуже мінливим залишається вступ до ЄС - так, заважати ніхто не буде, але й приймати не обіцяють... гаранти може і запропонують і підтримають, але не гарантують вступ (вони ж тільки безпеку гарантують). Що ми отримуємо у сухому залишку - гарячий Донбас, російський Крим, зруйновані вщент міста і економіка. Може хтось і допоможе кредитами на відбудову, але під відсотки і зовсім мало, бо навіщо, якщо можна вкласти в росію, яка не постраждала. Про санкції дуже швидко забудуть бо мирна угода є і росія гарантує безпеку (як на кладовищі). Плюси також є. Тактичні, як то кажуть. На Україні залишиться ще багато не зовсім зруйнованих міст і сіл, дешева робоча сила та земля для сільгосп виробництва. Знову таки, саме те до чого прагнула росія... Тільки перемога, тільки повне знищення агресора, росія повинна зникнути з мапи всесвіту!

  • 2022.03.31 - Трохи сумних військових розрахунків (статистики) по людських втратах. Війська, що наступають, вбитими втрачають в три рази більше за війська, що обороняються. Поранених, зазвичай, більше в три рази ніж вбитих. Втрати серед цивільного населення також більше в три рази, ніж військових (це якщо не враховувати бажання агресора вдатись до геноциду). На війні втрати, то військова таємниця, але навіть за тими цифрами, що оприлюднюються можна зробити деякі висновки. Працює пропаганда і оприлюднюються втрати ворога, вони, зазвичай, перебільшуються на цифру власних втрат. Якщо за місяць ворог втратив 12 тисяч, то сторона що наступає втратила 9 тисяч, що обороняється 3 тисячі. Втрати цивільного населення від 9 до 12 тисяч. Ось такі дуже сумні цифри... Дуже хочеться вірити, що професійність українських військових і тупість російських змінить цю пропорцію у кращу сторону.

10 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page